Om oss

FV: Miffy, Soya, Mango & Chili - Foto: privat

FV: Miffy, Soya, Mango & Chili - Foto: privat

Vi er en liten whippetfamilie bestående av fem whippeter og et menneske, samt to whippeter som bor hos deleiere:

Chili: Replica´s Glitter f. 2012 etter Siprex Gunnar og Replica´s Electra.

Mango: CIB NORD (NO SE DK) FI CH Siprex Olea f. 2014 etter Ch Sobers Lucifer og Ch Siprex Fanny.

Soya: Cantate Domino Bartoli f. 2018 etter Ch Forgetmenot Sobers Don Diablo og Ch Siprex Olea.

Miffy: NO CH NV 20 FI CH SE CH SBIS Cantate Domino Tebaldi f. 2018 etter Ch Forgetmenot Sobers Don Diablo og Ch Siprex Olea. 

Mynte: Cantate Domino Play by Heart f. 2021 etter Ch Play A While Bang Bit För Bit & Ch Cantate Domino Tebaldi.


Guro Haaland
(eier og mennesket i huset). 

Jeg er vokst opp med Vorstehhund og var som ungdom aktiv i den lokale trekkhundklubben med ambulansekjøring. Da jeg skulle få meg egen hund falt valget på en rase som hadde et annet energinivå enn det jeg kjente fra før. Det ble whippet, og jeg har ikke angret et sekund! Mine hunder har trent lydighet, agility, blodspor og har LC-lisens. De har naturlig nok også vært i utstillingsringen. De er glade for å være med på aktiviteter og turer, men er også fantastisk rolige og bedagelige inne, som whippeter flest.

Chili

Chili - Foto: Lena Saugen

Chili - Foto: Lena Saugen

Chili er en livsnyter av natur: sover gjerne lenge om morgenen og står først opp når maten serveres på kjøkkenet! Allikevel elsker hun å løpe lure-coursing, noe som har resultert i at hun har Working Class Certificat på hundeutstilling og flere ganger har blitt Best in Show Brukshund. Hun gjør nesten alt for å få en godbit, og er en fantastisk fin turkamerat på dager med sol og opphold!

Mango

Mango - Foto: Lena Hamel

Mango - Foto: Lena Hamel

Mango er en fantastisk morsom hund å jobbe med, tar ting fort og er veldig lett å engasjere! Hun har vært mye i utstillingsringen, og etterhvert klart å bli Norsk, Svensk, Dansk, Nordisk, Finsk og Internasjonal Champion! Mango er en sann whippet med sans for komfort og myke senger og er en veldig morsom turkamerat i nesten allslags vær. Mango er mamma til vårt første og tredje kull.

Soya

Soya - Foto: privat

Soya - Foto: privat

Soya er en nydelig hund med masse personlighet og stort potensiale. Vi gleder oss til å se hva fremtiden vil bringe for henne! Soya er mamma til vårt andre kull. 

Miffy

Miffy - Foto: Anna Szabó

Miffy - Foto: Anna Szabó

Miffy er en vakker whippet med fantastiske bevegelser og nydelig mentalitet! Miffy har allerede bemerket seg i utstillingsringen og hun er Cantate Domino sin første utstillingschampion! Vi er veldig stolte!! Miffy er mamma til vårt fjerde kull. 

Mynte

Mynte er den vi beholder fra kullet til Miffy & Robin. Hun er en nydelig liten valp med masse sjarm og potensiale! Vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer for denne glade jenta! 

Mynte 13mnd. Foto: Randi Juliussen

Copyright på alle bilder: Kennel Cantate Domino

Mynte 13mnd. Foto: Randi Juliussen